Lotgenotencontact

Het lotgenotenforum van Hartritmestoornis.nl is een forum waar lotgenoten elkaar steunen, informeren en helpen. Gun elkaar daarbij de ruimte en wees vriendelijk voor elkaar.

Hartritmestoornis.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de reacties op dit lotgenotenforum noch voor de inhoud van andere websites die hier genoemd worden. Klik hier voor ons moderatorbeleid.

LET OP: Deze website is geen vervanging van een officieel medisch consult. Als u klachten heeft, adviseren wij u ten sterkste om met uw eigen behandelend arts of huisarts contact op te nemen. U kunt uw medische vragen natuurlijk ook stellen in de rubriek 'Vragen'. U krijgt dan antwoord van onze medisch specialist.

(advertentie)

Sleepy

Geschreven op: Donderdag 5 Oktober 2017 om 10:33
Ongepast of beledigend?

Hoi,

Ik heb last van hartritmestoornissen door het Wolff Parkinson White Syndroom.(WPW) .
En onderga over twee weken een hart ablatie. Ik vraag me af of er meerdere mensen zijn die dit syndroom ook hebben en net als ik ook erg vermoeid zijn. En of er iemand is die dat wel had maar na een ingreep wel van de vermoeidheid af is gekomen?. Vanzelf sprekend is dat nie thet ergste zintoom van het syndroom.. (hartkloppingen etc.)
Deze vermoeidheid maakt me zeer depressief omdat ik als het ware al moe wakker wordt of heel veel slaap..ik hoop dat er mensen zIjn die hun ervaringen willen delen.

Groetjes smiley smiley 

Reacties op dit bericht:


Geschreven door: Assie op Maandag 8 Januari 2018 om 07:40 Ongepaste reactie?

Hoi, Ik heb ook een hartritme stoornissen maar de AVNRT en dit komt met aanvallen. Deze aanvallen heb ik nu iedere dag van minimaal 4 uur. Mijn hartritme gaat dan naar 240 tot 250 slagen per minuut. Ongeveer 1x per week duurt een aanval soms wel 24 uur of langer. De vermoeidheid herken ik.Door de vermoeidheid en de aanvallen kan ik nu niet meer werken. Mijn leven word op het moment helemaal door de hartritme stoornissen geleid. Over 4 weken zal ik een ablatie ondergaan. Ik ben erg benieuwd hoe jij dit ervaren hebt en ook van de klachten af ben.


Reageer nu op dit bericht:

Let op! Alle vragen en antwoorden worden geÔndexeerd door diverse zoekmachines. Als u niet wilt dat uw persoonlijke gegevens via internet gevonden kunnen worden, dan moet u deze zeker niet in uw vraag verwerken.

Als u medische informatie aanhaalt die niet uit uw persoonlijke omgeving komt, dan is een bronvermelding gewenst. Uiteraard is het de bedoeling dat de medische informatie die u noemt naar uw beste weten de juiste is. Het is niet de bedoeling dat u reclame maakt op dit forum.

Lees voordat u reageert ook onze huisregels.

Disclaimer over bijwerkingen: U kunt als patiŽnt zelf uw bijwerking melden bij het Lareb. Het Lareb verzamelt alle bijwerkingen van geneesmiddelen en vaccins in een databank. Door het melden van een bijwerking draagt u bij aan de veiligheid van geneesmiddelen en vaccins. Melden gaat eenvoudig via het online meldformulier.

Typ uw naam en uw bericht in en druk daarna op 'Voeg bericht toe'.

Uw naam: 
   
Uw bericht: 


(advertenties)
Print deze pagina uit Print deze pagina
Voeg Hartritmestoornis.nl toe aan je favorieten! Favorieten
(advertenties)