Lotgenotencontact

Het lotgenotenforum van Hartritmestoornis.nl is een forum waar lotgenoten elkaar steunen, informeren en helpen. Gun elkaar daarbij de ruimte en wees vriendelijk voor elkaar.

Hartritmestoornis.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de reacties op dit lotgenotenforum noch voor de inhoud van andere websites die hier genoemd worden. Klik hier voor ons moderatorbeleid.

LET OP: Deze website is geen vervanging van een officieel medisch consult. Als u klachten heeft, adviseren wij u ten sterkste om met uw eigen behandelend arts of huisarts contact op te nemen. U kunt uw medische vragen natuurlijk ook stellen in de rubriek 'Vragen'. U krijgt dan antwoord van onze medisch specialist.

(advertentie)

Lima

Geschreven op: Donderdag 14 September 2017 om 06:39
Ongepast of beledigend?

Hoi,

Het lijkt me fijn om met mensen te praten die ook hartritmestoornissen hebben.
Bij mij kunnen ze helaas niet zeggen welke hartrimtestoornis ik precies heb. Het komt vanuit alle plekken in mijn hart.

Ik heb zelf nooit gedacht dat er iets met mijn hart was totdat ik een hartstilstand kreeg. Na ontwaken uit mijn coma kon ik nog steeds niet geloven dat er iets met mij was. Ik voelde me goed, ondanks dat een icd gekregen uit voorzorg. Ik moest ook gelijk medicijnen in nemen. Mijn leven veranderde op 25 jarige leeftijd. Ik voelde me in het begin nog goed maar na een tijdje ging ik me steeds slechter voelen. Een heel naar en onrustig gevoel. Ik kon het gewoon niet plaatsen. Dit waren dus de hartritmestoornissen.
Dit ging gewoon nog door ondanks dat de medicatie elke keer werd aangepast/verhoogd. Ik heb ook een ablatie gehad, deze heeft nirt gewerkt. Een cardioversie heeft ook niet gewerkt.

2 jaar later heeft de icd zijn werk terecht moeten doen en dat was geen fijne ervaring.
Deze was 3x afgegaan. Sindsdien is de icd vaker afgegaan en elke keer is het verwerken ervan heel moeilijk. De medicatie maakt me ontzettend moe. Ik voel de ritmestoornissen zelfs nog met een extreem hoge dosis. Het bepaalt echt mijn leven en het is gewoon echt niet meer fijn.  

Reacties op dit bericht:


Geschreven door: Ad vermeeren op Donderdag 28 September 2017 om 18:59 Ongepaste reactie?

Ik heb ook last van hartkloppingen slik daarvoor propranopolol beetje haat liefde verhoging mee doet wel iets maar inspanning en slaat op hol rare is van de week was de Dr bij mij hartslag keurig 72 BD 120 80 alles goed.Hij is nog niet weg en t slaat weer op hol.Holter gehad 24 uur ja extra stellen niets ernstig ECG goed.Maar als je het hebt word je er bekand gek van en de angst natuurlijk. Neem ik s Avonds nog zo n capsule dan klopt het nog geen 49 in een minuut in ruste.ja zo blijf je gaan wel is altijd de vraag pijn misselijkheid duizeligheid? Nee heb ik niet,maar eens niemand het toe en jou en al de andere veel sterkte! smileya.vermeeren3@upcmail.nl


Geschreven door: Ad vermeeren op Donderdag 28 September 2017 om 19:05 Ongepaste reactie?

Trouwens lees jou verhaal wat uitgebreider nu maar schaam me voor m''n klachten dat is niet niks zeg heel veel sterkte !!!!! Hoop dat het goed gaat op het moment. smiley


Geschreven door: Sleepy op Woensdag 4 Oktober 2017 om 19:46 Ongepaste reactie?

Hoi,

Ik heb last van hartritmestoornissen door het Wolff Parkinson White Syndroom.(WPW) .
En onderga over twee weken een hart ablatie. Ik vraag me af of er meerdere mensen zijn die dit syndroom ook hebben en net als ik ook erg vermoeid zijn. En of er iemand is die dat wel had maar na een ingreep wel van de vermoeidheid af is gekomen?. Vanzelf sprekend is dat nie thet ergste zintoom van het syndroom.. (hartkloppingen etc.)
Deze vermoeidheid maakt me zeer depressief omdat ik als het ware al moe wakker wordt of heel veel slaap..ik hoop dat er mensen zIjn die hun ervaringen willen delen.

Groetjes smiley smiley


Geschreven door: Ad vermeeren op Donderdag 5 Oktober 2017 om 23:58 Ongepaste reactie?

Allereerst wens ik je veel succes met die ablatie en dat het resultaat goed voor jou uitpakt.Zelf heb ik deze klachten niet draag nu wel weer tot morgen een holster dat is zo''n kastje dat je hartslag noteert.Vermoeid komt,ben geen arts,wel veel voor bij hart problemen vandaar waarschijnlijk ook de ablatie volgens mij gaan ze via de Lies naar binnen en kunnen dan alles bekijken dus dat is sowieso goed veel sterkte hoor nou lees graag hoe t afgelopen is. smiley


Reageer nu op dit bericht:

Let op! Alle vragen en antwoorden worden geÔndexeerd door diverse zoekmachines. Als u niet wilt dat uw persoonlijke gegevens via internet gevonden kunnen worden, dan moet u deze zeker niet in uw vraag verwerken.

Als u medische informatie aanhaalt die niet uit uw persoonlijke omgeving komt, dan is een bronvermelding gewenst. Uiteraard is het de bedoeling dat de medische informatie die u noemt naar uw beste weten de juiste is. Het is niet de bedoeling dat u reclame maakt op dit forum.

Lees voordat u reageert ook onze huisregels.

Disclaimer over bijwerkingen: U kunt als patiŽnt zelf uw bijwerking melden bij het Lareb. Het Lareb verzamelt alle bijwerkingen van geneesmiddelen en vaccins in een databank. Door het melden van een bijwerking draagt u bij aan de veiligheid van geneesmiddelen en vaccins. Melden gaat eenvoudig via het online meldformulier.

Typ uw naam en uw bericht in en druk daarna op 'Voeg bericht toe'.

Uw naam: 
   
Uw bericht: 


(advertenties)
Print deze pagina uit Print deze pagina
Voeg Hartritmestoornis.nl toe aan je favorieten! Favorieten
(advertenties)