Lotgenotencontact

Het lotgenotenforum van Hartritmestoornis.nl is een forum waar lotgenoten elkaar steunen, informeren en helpen. Gun elkaar daarbij de ruimte en wees vriendelijk voor elkaar.

Hartritmestoornis.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de reacties op dit lotgenotenforum noch voor de inhoud van andere websites die hier genoemd worden. Klik hier voor ons moderatorbeleid.

LET OP: Deze website is geen vervanging van een officieel medisch consult. Als u klachten heeft, adviseren wij u ten sterkste om met uw eigen behandelend arts of huisarts contact op te nemen. U kunt uw medische vragen natuurlijk ook stellen in de rubriek 'Vragen'. U krijgt dan antwoord van onze medisch specialist.

(advertentie)

Lisa

Geschreven op: Zondag 25 Juni 2017 om 00:26
Ongepast of beledigend?

Hallo
Volgende week woensdag wordt bij mij een ablatie uitgevoerd...
Iemand die hiermee ervaring heeft?
Alvast bedankt! 

Reacties op dit bericht:


Geschreven door: Kimberly op Maandag 26 Juni 2017 om 20:21 Ongepaste reactie?

Hoi Lisa,

Ik heb afgelopen december een ablatie gehad, toen 21 jaar. Mag ik vragen voor welke ritmestoornis je behandeld word? Ik ben behandeld voor AVNRT. Ik heb ook veel forums opgezocht en ervarigen gelezen voordat ik de ingreep ging doen. Iedereen ervaart het anders, ik heb het als de vreetste 5 uur van mijn leven ervaren. Dit omdat er ook plots wat vanuit mijn bezoek kwam tijdens de ingreep 18 plekken moeten branden. Had erg veel pijn. En dat porren van je hart...vre se lijk. Maar zoals ik zei..ik heb zoveel mensen gelezen die de volgendr dag vrolijk het ziekenhuis uitliepen..maar helaas, vond het al te mooi om waard te zijn haha!!

Je kan het!


Geschreven door: Frits op Donderdag 13 Juli 2017 om 16:25 Ongepaste reactie?

Ik heb een ablatie gehad ca. 6 jaar geleden. Mijn klacht was AF (Atriumfibrilleren). Het vervelenste vond ik het vooronderzoek waarbij men een endoscopiebuis via mijn slokdarm richting maag duwde (slikken en stikken). Of men dat tegenwoordig ook nog doet weet ik niet. De operatie zelf ging via een ader in de lies (ook dit was vervelend omdat je het idee hebt dat de opening te klein is)
Tijdens de ablatie wordt een contrast vloeistof in je aders gespoten. je hebt het idee dat je door de tropen loopt, zo heet krijg je het. (hadden ze mij niet voor gewaarschuwd, dus nu weet je dat en kun je je erop voorbereiden.
Nu na 6 jaar heb ik nog steeds terugkomende AF (tot wel 3 keer per maand gedurende 10-12 uur). Ik overweeg de operatie te herhalen.


Reageer nu op dit bericht:

Let op! Alle vragen en antwoorden worden geÔndexeerd door diverse zoekmachines. Als u niet wilt dat uw persoonlijke gegevens via internet gevonden kunnen worden, dan moet u deze zeker niet in uw vraag verwerken.

Als u medische informatie aanhaalt die niet uit uw persoonlijke omgeving komt, dan is een bronvermelding gewenst. Uiteraard is het de bedoeling dat de medische informatie die u noemt naar uw beste weten de juiste is. Het is niet de bedoeling dat u reclame maakt op dit forum.

Lees voordat u reageert ook onze huisregels.

Disclaimer over bijwerkingen: U kunt als patiŽnt zelf uw bijwerking melden bij het Lareb. Het Lareb verzamelt alle bijwerkingen van geneesmiddelen en vaccins in een databank. Door het melden van een bijwerking draagt u bij aan de veiligheid van geneesmiddelen en vaccins. Melden gaat eenvoudig via het online meldformulier.

Typ uw naam en uw bericht in en druk daarna op 'Voeg bericht toe'.

Uw naam: 
   
Uw bericht: 


(advertenties)
Print deze pagina uit Print deze pagina
Voeg Hartritmestoornis.nl toe aan je favorieten! Favorieten
(advertenties)