Lotgenotencontact

Het lotgenotenforum van Hartritmestoornis.nl is een forum waar lotgenoten elkaar steunen, informeren en helpen. Gun elkaar daarbij de ruimte en wees vriendelijk voor elkaar.

Hartritmestoornis.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de reacties op dit lotgenotenforum noch voor de inhoud van andere websites die hier genoemd worden. Klik hier voor ons moderatorbeleid.

LET OP: Deze website is geen vervanging van een officieel medisch consult. Als u klachten heeft, adviseren wij u ten sterkste om met uw eigen behandelend arts of huisarts contact op te nemen. U kunt uw medische vragen natuurlijk ook stellen in de rubriek 'Vragen'. U krijgt dan antwoord van onze medisch specialist.

(advertentie)

Helene Hille

Geschreven op: Woensdag 7 Juni 2017 om 20:45
Ongepast of beledigend?

Beste lezers,

Sinds kort is bekend dat binnen mijn gezin het Lange QT syndroom type 3 voorkomt bij enkele van de gezinsleden. Dit type hartritme stoornis treed op van slaap naar waken.
Mijn dochter heeft er inmiddels een ICD nadat er zich bij haar een incident heeft voorgedaan. Bij de anderen is dit niet het geval. Vraag is ook of zij z''n ICD gaan krijgen, zij lopen dus dagelijks risico op direct overlijden.

Graag wil ik weten of er een simpel horloge of iets dergelijks bestaat dat alarm kan geven indien een hartslag weg valt. Niets geavanceerd&
8203; dus slechts alarm. Dit kan namelijk al veel leed voorkomen. De omgeving wordt gewaarschuwd en deze kan tot actie over gaan.

Graag reacties indien iemand hierover iets kan melden.

 

Reacties op dit bericht:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht. U kunt als eerste reageren door hieronder uw reactie te typen.

Reageer nu op dit bericht:

Let op! Alle vragen en antwoorden worden geÔndexeerd door diverse zoekmachines. Als u niet wilt dat uw persoonlijke gegevens via internet gevonden kunnen worden, dan moet u deze zeker niet in uw vraag verwerken.

Als u medische informatie aanhaalt die niet uit uw persoonlijke omgeving komt, dan is een bronvermelding gewenst. Uiteraard is het de bedoeling dat de medische informatie die u noemt naar uw beste weten de juiste is. Het is niet de bedoeling dat u reclame maakt op dit forum.

Lees voordat u reageert ook onze huisregels.

Disclaimer over bijwerkingen: U kunt als patiŽnt zelf uw bijwerking melden bij het Lareb. Het Lareb verzamelt alle bijwerkingen van geneesmiddelen en vaccins in een databank. Door het melden van een bijwerking draagt u bij aan de veiligheid van geneesmiddelen en vaccins. Melden gaat eenvoudig via het online meldformulier.

Typ uw naam en uw bericht in en druk daarna op 'Voeg bericht toe'.

Uw naam: 
   
Uw bericht: 


(advertenties)
Print deze pagina uit Print deze pagina
Voeg Hartritmestoornis.nl toe aan je favorieten! Favorieten
(advertenties)