Lotgenotencontact

Het lotgenotenforum van Hartritmestoornis.nl is een forum waar lotgenoten elkaar steunen, informeren en helpen. Gun elkaar daarbij de ruimte en wees vriendelijk voor elkaar.

Hartritmestoornis.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de reacties op dit lotgenotenforum noch voor de inhoud van andere websites die hier genoemd worden. Klik hier voor ons moderatorbeleid.

LET OP: Deze website is geen vervanging van een officieel medisch consult. Als u klachten heeft, adviseren wij u ten sterkste om met uw eigen behandelend arts of huisarts contact op te nemen. U kunt uw medische vragen natuurlijk ook stellen in de rubriek 'Vragen'. U krijgt dan antwoord van onze medisch specialist.

(advertentie)

Chantal

Geschreven op: Maandag 17 April 2017 om 21:28
Ongepast of beledigend?

Beste mensen,

Hoi ik ben 37 jaar en heb al jaren heb ik last van hogere hartslag en hartoverslagen, overdag maar ook in rust rond de 95. Vaak kastje gehad en was niets te zien. Merkte wel dat mijn hartslag omhoog gaat bij te eten van bepaalde voedingsmiddelen en bij koffie of alcohol, dat heb ik de laatste jaren dus al geschrapt.
Ook heb ik sinds een aantal jaren soms een op hol slaand hart....dit duurde altijd maar hooguit 20 minuten, dus kon nooit gevangen worden want dan was het alweer over. Tot vorige week maandag 13 februari, na 25 minuten nog niet weg !
Ik heb toen de ambulance gebeld, deze kwam en ze konden registreren dat ik een hartslag van 250 bpm had ! Ik was extreem angstig, benauwd, klam zweten en bang !
Na bijna een uur stopte het snelle ritme en ging weer naar 110 slagen per minuut.
Dus na overleg hoefde ik niet mee met de ambulance maar kon smiddags naar de huisarts toe met het ecg en daar afspraak maken voor de poli.
Ik was totaal uitgeput na deze aanval en bij de huisarts aangekomen was mn hartslag weer 150 bpm en lage bloeddruk. Deze heeft toen ambulance gebeld en werd naar het ziekenhuis vervoerd.
Hier aangekomen en na onderzoeken plus het verhaal van de ochtend hartslag van 250 werd er een duidelijke AVNRT vast gesteld.
Ik werd naar huis gestuurd met de mededeling dat ik een afspraak werd ingepland bij de cardioloog, daarnaast kreeg ik verapamil 80mg mee om in te nemen als ik weer een aanval krijg. Ik hoop t niet want de aanvallen waren tot nu toe jaarlijks.
Ik ben sinds vorige week nogal angstig omdat ik dit nu weet en het heel angstig was om te ervaren. Ook heb ik erge reuma en vind ik het erg vervelend dat dit er nu bij is gekomen.
Hoe gaan jullie met de angst om ?

lieve groet
 

Reacties op dit bericht:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht. U kunt als eerste reageren door hieronder uw reactie te typen.

Reageer nu op dit bericht:

Let op! Alle vragen en antwoorden worden geÔndexeerd door diverse zoekmachines. Als u niet wilt dat uw persoonlijke gegevens via internet gevonden kunnen worden, dan moet u deze zeker niet in uw vraag verwerken.

Als u medische informatie aanhaalt die niet uit uw persoonlijke omgeving komt, dan is een bronvermelding gewenst. Uiteraard is het de bedoeling dat de medische informatie die u noemt naar uw beste weten de juiste is. Het is niet de bedoeling dat u reclame maakt op dit forum.

Lees voordat u reageert ook onze huisregels.

Disclaimer over bijwerkingen: U kunt als patiŽnt zelf uw bijwerking melden bij het Lareb. Het Lareb verzamelt alle bijwerkingen van geneesmiddelen en vaccins in een databank. Door het melden van een bijwerking draagt u bij aan de veiligheid van geneesmiddelen en vaccins. Melden gaat eenvoudig via het online meldformulier.

Typ uw naam en uw bericht in en druk daarna op 'Voeg bericht toe'.

Uw naam: 
   
Uw bericht: 


(advertenties)
Print deze pagina uit Print deze pagina
Voeg Hartritmestoornis.nl toe aan je favorieten! Favorieten
(advertenties)