Lotgenotencontact

Het lotgenotenforum van Hartritmestoornis.nl is een forum waar lotgenoten elkaar steunen, informeren en helpen. Gun elkaar daarbij de ruimte en wees vriendelijk voor elkaar.

Hartritmestoornis.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de reacties op dit lotgenotenforum noch voor de inhoud van andere websites die hier genoemd worden. Klik hier voor ons moderatorbeleid.

LET OP: Deze website is geen vervanging van een officieel medisch consult. Als u klachten heeft, adviseren wij u ten sterkste om met uw eigen behandelend arts of huisarts contact op te nemen. U kunt uw medische vragen natuurlijk ook stellen in de rubriek 'Vragen'. U krijgt dan antwoord van onze medisch specialist.

(advertentie)

Laetitia

Geschreven op: Zaterdag 11 Februari 2017 om 16:46
Ongepast of beledigend?

Heb al jaren last van versnelde hartslah. Cardioloog kon het maar niet afvangen en moest naar huisart, dokterspost of 11 als het weer gebeurde. Vorige week donderdag ''s-morgens om 5.30uu weer met een hartslag van 178. Om 8.00uur gelijk dokter gebeld en moest komen. Hij schrok enorm en belde het ziekenhuis. Daar moest ik gleijk heen. Mijn man mocht mij niet brengen, maar de ambulance.
Daar konstateerden ze dat het een echte ritmestoring was wat behandeld moest worden. Meeicijn via infuus, hielp niet, oefening waarbij ik heel hard op pompje moest blazen terwijl gelijktijdig door een verpleegkundige mijn benen omhoog gebracht werden en door cardioloog mijn bovenlijf. Hielp ook niet, toen maar weer medicijn via infuus. Als dta niet zou helpen zouden ze met dat ding op borst stroomstoten geven. Datw as gelukkig niet nodig.
Heb nu bloedverdunners en pilletje dagelijks om hart rustig te houden.
Nu zakt hart naar 49/50. Is dit schadelijk? 

Reacties op dit bericht:


Geschreven door: Kees op Maandag 13 Maart 2017 om 09:48 Ongepaste reactie?

Hallo Laetitia,
Ik heb al vele jaren ook een hart ritme stoornis en ook zo''n lage hartslag van een pil. Je hart trekt door de medicijnen minder snel samen, ook wordt je bloeddruk er meestal lager door. Het geeft een t zekere bescherming tegen het weer ontregelen van je hart. Als niet te duizelig of benouwd van wordt en je hartslag niet nog veel lager wordt zou dat geen probleem moeten zijn. Bij mij in ieder geval niet. Bespreek het in ieder geval met je arts.
Groeten en sterkte met het probleem.

PS. Als je meer informatie nodig hebt over hartritme stoornissen kijk bij de Hartstichting. Als je goed Engels beheerst dan is er een goede site en blog in de VS, van de John.


Reageer nu op dit bericht:

Let op! Alle vragen en antwoorden worden geÔndexeerd door diverse zoekmachines. Als u niet wilt dat uw persoonlijke gegevens via internet gevonden kunnen worden, dan moet u deze zeker niet in uw vraag verwerken.

Als u medische informatie aanhaalt die niet uit uw persoonlijke omgeving komt, dan is een bronvermelding gewenst. Uiteraard is het de bedoeling dat de medische informatie die u noemt naar uw beste weten de juiste is. Het is niet de bedoeling dat u reclame maakt op dit forum.

Lees voordat u reageert ook onze huisregels.

Disclaimer over bijwerkingen: U kunt als patiŽnt zelf uw bijwerking melden bij het Lareb. Het Lareb verzamelt alle bijwerkingen van geneesmiddelen en vaccins in een databank. Door het melden van een bijwerking draagt u bij aan de veiligheid van geneesmiddelen en vaccins. Melden gaat eenvoudig via het online meldformulier.

Typ uw naam en uw bericht in en druk daarna op 'Voeg bericht toe'.

Uw naam: 
   
Uw bericht: 


(advertenties)
Print deze pagina uit Print deze pagina
Voeg Hartritmestoornis.nl toe aan je favorieten! Favorieten
(advertenties)