Lotgenotencontact

Het lotgenotenforum van Hartritmestoornis.nl is een forum waar lotgenoten elkaar steunen, informeren en helpen. Gun elkaar daarbij de ruimte en wees vriendelijk voor elkaar.

Hartritmestoornis.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de reacties op dit lotgenotenforum noch voor de inhoud van andere websites die hier genoemd worden. Klik hier voor ons moderatorbeleid.

LET OP: Deze website is geen vervanging van een officieel medisch consult. Als u klachten heeft, adviseren wij u ten sterkste om met uw eigen behandelend arts of huisarts contact op te nemen. U kunt uw medische vragen natuurlijk ook stellen in de rubriek 'Vragen'. U krijgt dan antwoord van onze medisch specialist.

(advertentie)

Piet

Geschreven op: Donderdag 30 Mei 2013 om 21:54
Ongepast of beledigend?

Hallo,

Jaren lang last gehad van een hartritmestoornis.
De cardioloog schreef betablokkers voor.
De stoornissen namen af.
Ik probeerde op verschillende manieren van de stoornis af te komen zonder medicijnen.
Enkele weken geleden bezocht ik mijn tandarts ivm een ontsteking onder een van mijn kiezen.
Deze ontsteking kwam afgelopen jaren geregeld terug.
De laatste keer, zo zei mijn tandarts, is de ontsteking dusdanig groot dat hij het beter vond dat mijn kies zou worden getrokken.
De kies werd getrokken.
Vanaf dat moment merkte ik dat ik geen hartritmestoornis meer had!
Bovendien had ik op aan mijn linkerhand sinds ongeveer een half jaar ook een ontsteking. Mijn huisarts kon niets vinden, een roentgenfoto van mijn hand gaf geen uitkomst.
Nadat mijn kies was getrokken was ook de ontsteking aan mijn hand over!
 

Reacties op dit bericht:


Geschreven door: Paul op Vrijdag 2 Januari 2015 om 16:47 Ongepaste reactie?

Nou gefeliciteerd, ik hoop dat het weggebleven is, het is anderhalf jaar verder, wat ik vaak hoorde was dat apneu (ademstokken tijdens slaap)een belangrijke veroorzaker is, je verhoogt de kans op apneu door vlak voor het slapengaan alcohol te drinken, ik ben daar mee gestopt en heb nu al 2 jaar geen last meer, maar de cardioloog wil me toch nog steeds een bŤtablokker (sotalol)voorschrijven als ik voor controle kom, in het verleden ben ik daar flink ziek van geweest, dus er is steeds een conflict met de cardioloog want ik neem het niet meer in ik voel me prima.


Geschreven door: Gert op Maandag 9 Mei 2016 om 15:20 Ongepaste reactie?

Hallo Piet,

Dat zou kunnen. Ontzettend fijn dat je genezen bent. Kiezen die ontstoken zijn kunnen gevaarlijke hartproblemen geven. BacteriŽn kunnen allerlei klachten geven vanuit tanden of kiezen. Zelf 1 maal patiŽnt meegemaakt die wekenlang hoge koorts had en geheel lichamelijk onderzocht was. Toch nog maar 1 rŲntgenfoto van de kaak en ja een infectie. Opgelost en genezen. Soms zoeken naar een speld in een .......


Geschreven door: piet 2 op Dinsdag 31 Juli 2018 om 00:18 Ongepaste reactie?

ik had een onregelmatige hartslag en ging zoeken
naar de oorzaak bv.cashewsnoten en chocola.
nu ik geen chocolade meer eet vier blokjes van een reep
bij de thee heb ik geen probleem meer.
het klinkt raar.maar het is echt waar.


Reageer nu op dit bericht:

Let op! Alle vragen en antwoorden worden geÔndexeerd door diverse zoekmachines. Als u niet wilt dat uw persoonlijke gegevens via internet gevonden kunnen worden, dan moet u deze zeker niet in uw vraag verwerken.

Als u medische informatie aanhaalt die niet uit uw persoonlijke omgeving komt, dan is een bronvermelding gewenst. Uiteraard is het de bedoeling dat de medische informatie die u noemt naar uw beste weten de juiste is. Het is niet de bedoeling dat u reclame maakt op dit forum.

Lees voordat u reageert ook onze huisregels.

Disclaimer over bijwerkingen: U kunt als patiŽnt zelf uw bijwerking melden bij het Lareb. Het Lareb verzamelt alle bijwerkingen van geneesmiddelen en vaccins in een databank. Door het melden van een bijwerking draagt u bij aan de veiligheid van geneesmiddelen en vaccins. Melden gaat eenvoudig via het online meldformulier.

Typ uw naam en uw bericht in en druk daarna op 'Voeg bericht toe'.

Uw naam: 
   
Uw bericht: 


(advertenties)
Print deze pagina uit Print deze pagina
Voeg Hartritmestoornis.nl toe aan je favorieten! Favorieten
(advertenties)