Lotgenotencontact

Het lotgenotenforum van Hartritmestoornis.nl is een forum waar lotgenoten elkaar steunen, informeren en helpen. Gun elkaar daarbij de ruimte en wees vriendelijk voor elkaar.

Hartritmestoornis.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de reacties op dit lotgenotenforum noch voor de inhoud van andere websites die hier genoemd worden. Klik hier voor ons moderatorbeleid.

LET OP: Deze website is geen vervanging van een officieel medisch consult. Als u klachten heeft, adviseren wij u ten sterkste om met uw eigen behandelend arts of huisarts contact op te nemen. U kunt uw medische vragen natuurlijk ook stellen in de rubriek 'Vragen'. U krijgt dan antwoord van onze medisch specialist.

(advertentie)

Johan

Geschreven op: Donderdag 17 Januari 2013 om 17:18
Ongepast of beledigend?

Kan iemand mij vertellen hoe het is na een hartcardioversie bij mij word het volgende week gedaan bij voorbaat dank  

Reacties op dit bericht:


Geschreven door: Jenny op Donderdag 14 Februari 2013 om 23:08 Ongepaste reactie?

Hoi Johan, bij een cardioversie krijg je een slaapmiddel dus je merkt er niets van en kan je lekker uitslapen en daarna mag je eerst water drinken en daarna mag je wat eten wat wel lekker is want je moet wel nuchter zijn en als dat goed gaat mag je weer naar huis, je hoeft er niet zenuwachtig van te worden want het lijkt erger dan het is heb het zelf al een paar x gehad maar met mijn hartritmestoornis werkt het helaas niet, wens je veel sukses en je zal zien dat het allemaal meevalt smiley


Geschreven door: emvezet op Donderdag 10 Juli 2014 om 14:39 Ongepaste reactie?

Dit is een oud bericht. Ik moet een cardioversie krijgen, en ben benieuwd hoe het bij U is gegaan. Het is nu 10 juli 2014. U spreekt met Michel van zelst uit het plaatsje de Zilk, en ik kom net bij de cardioloog vandaan. Kunt U mij vertellen hoe het bij u verlopen is..Groetjes michel..


Geschreven door: Leen op Maandag 13 Maart 2017 om 12:14 Ongepaste reactie?

wie heeft er hartritmisstroornissen en een raar gevoel links boven zijn ribbenkast


Reageer nu op dit bericht:

Let op! Alle vragen en antwoorden worden geÔndexeerd door diverse zoekmachines. Als u niet wilt dat uw persoonlijke gegevens via internet gevonden kunnen worden, dan moet u deze zeker niet in uw vraag verwerken.

Als u medische informatie aanhaalt die niet uit uw persoonlijke omgeving komt, dan is een bronvermelding gewenst. Uiteraard is het de bedoeling dat de medische informatie die u noemt naar uw beste weten de juiste is. Het is niet de bedoeling dat u reclame maakt op dit forum.

Lees voordat u reageert ook onze huisregels.

Disclaimer over bijwerkingen: U kunt als patiŽnt zelf uw bijwerking melden bij het Lareb. Het Lareb verzamelt alle bijwerkingen van geneesmiddelen en vaccins in een databank. Door het melden van een bijwerking draagt u bij aan de veiligheid van geneesmiddelen en vaccins. Melden gaat eenvoudig via het online meldformulier.

Typ uw naam en uw bericht in en druk daarna op 'Voeg bericht toe'.

Uw naam: 
   
Uw bericht: 


(advertenties)
Print deze pagina uit Print deze pagina
Voeg Hartritmestoornis.nl toe aan je favorieten! Favorieten
(advertenties)